Jo De Ro krijgt 3e plaats Open Vld-lijst Vlaams Parlement

Jo De Ro (klein)Open Vld keurde haar lijsten voor Kamer en Vlaams parlement goed. Voor onze stad heeft Open Vld Jo De Ro aangeduid om op de 3de plaats naar de verkiezingen te trekken. Een duidelijke blijk van vertrouwen. Daarnaast krijgt het jongste gemeenteraadslid Thomas De Mey de 11e opvolgersplaats toegewezen.

Gwendolyn Rutten, lijsttrekker: “Met Jo kiezen we als Open Vld duidelijk om in Vilvoorde een sterke liberale aanwezigheid verder uit te bouwen. Vilvoorde is voor Open Vld een belangrijke stad. Een stad met een groeiende en zeer jonge bevolking, die ook economisch kan groeien. Met Jo hebben we vorig jaar een nieuw parlementslid in de partij gekregen dat er direct stond. Dossiers als de capaciteit in ons onderwijs, de mobiliteitsproblemen op de Ring rond Brussel én de veel te kleine investeringen in kinderopvang en welzijn door deze Vlaamse regering, vormen voor Jo geen geheim.”

Jo De Ro gaat verder: “Het is een hele eer om op die derde plaats te mogen staan. Het vertrouwen dat de partij in mij en in onze afdeling van Open Vld Vilvoorde heeft, wordt hiermee nog eens bevestigd. Maar het gaat verder dan mijzelf, het is eigenlijk de bevestiging dat we een sterke ploeg hebben in Vilvoorde en dat we dit verder kunnen uitbouwen. Als de kiezers mij de kans geven, wil ik de komende vijf jaar in het Vlaams parlement verder werk maken van goed onderwijs in onze regio, een betere mobiliteit én de erkenning van Vilvoorde als centrumstad.”

ThomasNiet alleen Jo De Ro zal op 25 mei de kleuren van Open Vld en Vilvoorde verdedigen. Ook Thomas De Mey, het jongste blauwe gemeenteraadslid van Vilvoorde, zal kandidaat zijn op de lijst van het Vlaams parlement.

Jo De Ro: “De partij wil op 25 mei lijsten voorleggen aan de kiezer met een goede mix van ervaring en jong talent, met een goede regionale spreiding en met mensen met verschillende profielen. Met Thomas kozen ze voor ons jongste gemeenteraadslid en voor sportief engagement. We gaan een sterk Vilvoords duo vormen.”

Thomas zelf blijft er rustig onder: “Jong Vld wou regionaal een aantal jonge mensen de kans geven om een eerste keer van de ‘grote’ verkiezingen te proeven. Ik ben blij dat ik dat voor het eerst zal mogen beleven. Na mijn verkiezing in 2012 heb ik al veel gezien en geleerd. Ik wil die ervaring gebruiken. Maar vooral wil ik de stem zijn van een nieuwe generatie kiezers. Jonge mensen willen in onze regio oplossingen voor de al te dure woningen, willen niet moeten wachten op een plaats in een crèche of school. Jonge mensen willen oplossingen van de politiek en geen geruzie. En laat dat net zijn waar wij sterk in zijn bij Open Vld Vilvoorde. Samen met ons boegbeeld Jo, ga ik ervoor.”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s